Prva u nizu konferencija, #ReStart DETOX održana je 06.oktobra u hotelu Holiday Inn Express i okupila je stručnjake koji se bave temom detoksikacije.
Kad je u pitanju promena na bilo kom nivou, najbolje je krenuti sa detoksikacijom. Time izbacujemo toksine, osnažujemo se i gubimo višak svih stvari koje nam ne koriste. Detoksikacija je prvi korak ka holističkom zdravlju što nam je ujedno i jedan veliki cilj, kao ReStart project timu, kako lično, tako i kao tema, poslovno. Posle detoksikacije, naš organizam je spremniji za nove teme, izazove i akcije.
                           Iz tih razloga smo i mi, prvi događaj povezali sa detoksikacijom uma, tela i emocija kako bismo dalje teme bolje implementirali. Temu detoksikacije uma obrađivala je Ana Prelić, NLP trener i couch. Detoksikaciju tela, Maja Mandić Bošković, nutricionistkinja i Bojan Manojlović, profesor sporta i fizičkog vaspitanja a emotivni detoks kao jedinstven na tržištu, Dragana Aleksić, family coach.
                            Na ovoj konferenciji smo želeli da otpočnemo i akciju, koja je kasnije postala tradicija. Svaka konferencija imala je i humanitarnu akciju a na #ReStartDETOXu smo skupljali ambalažu udruženju “Čep za hendikep”.
Ugostili smo preko 60 ljudi i na taj način ozvaničili početak ReStart projecta.